Friday, February 3, 2017

Testimoni Suami Yang Cari Cara Menghilangkan Letih Badan Tanpa Makan Pil

Suami Put lah tu...

Ni kisah benar tau..

Seringkali Letih Balik Kerja

Kerja suami Put tak tentu masa. Kadang-kadang tu jam 10 baru sampai ke rumah. Beliau sering mengadu rasa lesu dan tak bertenaga, sampai lah kami sekeluarga gigih cuba macam-macam sebagai cara menghilangkan letih badan dia.

Tak seronok sangat kalau balik kerja terus pancit.

Anak-anak nampak muka bapak nak bermanja, tapi bapak dah nak tido

Nak berbual dan update masing-masing tentang aktiviti seharian pun dok tangguh2 je, sebab ya lah, mana ada mood nak berbual dalam keadaan badan penat, kan?

Dah Cuba Makan Pil..

walaupun pil hebat yang Put berikan pada suami untuk makan tu bagus dan memang terbukti tambah tenaga (sendiri cuba dan disahkan melalui kajian saintifik), suami cakap tak beri kesan pada dia.

Put pun pelik lah.

Rupanya selidik punya selidik, tanya punya tanya, suami mengaku dia

1) Selalu skip makan pil, sebab katanya asyik terlupa ja
2) Kurang minum air. Badan yang tak cukup air, akan lebih cepat penat berbanding badan yang terhidrat dengan bagus.

Put geleng kepala je.

Haish, macam mana nak tolong ni?



Put cuba berikan suami makan Vivix.

Vivix ni, produk premium Shaklee. Patented, Shaklee je yang ada.

Kelebihan Vivix ni adalah dia super-antiaging, dan repair sel dari peringkat DNA lagi.

Mitokondria (penjana tenaga sel) akan jadi lebih banyak jika kita amalkan Vivix.

Bila sel bertenaga, badan pun automatik bertenaga jugak. Badan terdiri dari sel-sel yang banyak, kan?

Bayangkan sel-sel banyak tenaga..

Bertenaga lah badan!

Alkisahnya Put amalkan Vivix untuk kecantikan (hahahahha jangan gelak, saya perempuan!) dan supaya kulit tak berkedut, tapi tak terfikir pulak nak berikan pada suami sekali.

Tapi bila tahu suami skip makan pil tu, Put fikir "why not try Vivix?"

Hasilnya....

Suami sendiri dah pandai ke dapur makan Vivix supaya tak miss!

Dua hari lepas mula makan, Put belum sempat tanya feedback lagi dia dah volunteer "Eh bagus lah Vivix ni. Abang rasa berkesan dengan Abang..."

Awal2 tu, Put ingat dia main-main je,

tapi bila tengok dia sendiri yang pergi dapur ambik, Put yakin...

Suami dah jatuh hati dengan Vivix!

Supplemen Termudah Dan Sedap Untuk Amalan

Vivix ni, dalam bentuk cecair perasa anggur yang sangat pekat dan sedap. Untuk yang jenis malas makan pil, sangat sesuai untuk telan Vivix saja.

Macam yang Put cakap tadi - Vivix dikaji secara saintifik untuk menambahkan mitokondria - penjana tenaga sel supaya badan lebih sihat dan cergas.

Jadi jika suami kita jenis jenis malas makan pil tu... haaaa cuba je Vivix nih.

InshaAllah puas hati, sama macam cerita Siti yang dah cuba dan rasa kesannya ni.

Boleh terus buat belian dengan tekan butang "Order Now" di bawah.



Atau sekiranya perlukan konsultasi, boleh whatsapp Put ya :)



1 comment:

  1. Thanks kerana sudi share nice info... dari blog mahamahu.com

    ReplyDelete

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com