Thursday, December 8, 2016

Pengedar Shaklee Shah Alam Paling Peramah Anda Akan Jumpa

Salam semua.

Kalau anda sampai ke blog ni dan sedang baca artikel ni sekarang, maksudnya anda baru sahaja google 'pengedar shaklee shah alam'.

Selalunya, yang google macam ni cuma ada satu tujuan je iaitu nak beli produk Shaklee dari pengedar di Shah Alam, kan?

Tahniah.

Anda datang ke page yang betul.

Nama saya Putri, dan saya menyediakan khidmat konsultasi produk Shaklee yang terbaik sampaikan saya boleh jamin, selepas anda contact saya di 017-6021189 dan berurusan dengan saya, anda dah tak mahu dah beli Shaklee dari orang lain, kerana

SEBAB #1
kehendak anda akan diutamakan. Jika anda datang pada saya kerana nak beli Set Cantik Shaklee, saya takkan terus jual set cantik shaklee semata-mata, tapi saya akan fahamkan dulu masalah kulit anda dan cadangkan yang terbaik sahaja

SEBAB #2
saya peramah. Anda pernah tak beli barang dari online seller yang tiba-tiba ja tah hapa-hapa berikan anda template jawapan yang panjangnya 1000 perkataan? Hehe Exaggerate je tu tapi saya pernah.

Dan saya tak suka. Rasa tak special gitu.

Bila anda whatsapp saya, yakin lah yang anda akan dapat respon dari 'human'. 

Bila dah sampai part confirm nak beli je saya guna template untuk berikan akaun number, tapi selain dari tu, saya akan respon personally.

SEBAB #3
Saya tak hilang lepas dapat bayaran

Ini lagi takut.

Dah bayar tapi tiba-tiba senyap takda kabar berita. Tanya tracking number pun tak respon, lepas tu bila barang dah sampai, tanya cara makan lagi lah bisu.

Pernah kena ke?

Saya tak pernah kena lagi macam ni dari online seller, tapi saya tak hingin langsung nak jadi macam ni pada customers saya.

Bila anda beli produk dari saya, inshaAllah macam mana saya respon pada pertanyaan anda sebelum close deal, begitulah juga saya akan layan anda selepas belian untuk berikan khidmat sleepas belian dan sokongan.


Nah, tak perlu ragu-ragu lagi jika anda nak beli Shaklee dan sampai ke page ni waktu buat carian online.

Siapa Saya?

Nama saya Putri, dan saya adalah pengedar Shaklee yang siangnya bekerja di sebuah syarikat swasta, dan pada waktu malam dan senggang, mengusahakan bisnes Shaklee kesayangan saya.

Kepakaran saya adalah membantu pelanggan yang memerlukan khidmat nasihat tentang produk Shaklee.

Hobi membaca dan baru menceburkan diri dalam bidang vlog, boleh lah tengok sharing saya di Youtube kalau nak tau kenapa vitamin C yang anda makan selama ni tak kasi kesan sehebat Vita C Shaklee.


Jangan segan untuk hubungi saya dan beli produk Shaklee semulajadi anda hari ni ya!


1 comment:

  1. I love your video! Keep on posting more videos. Hoho

    ReplyDelete

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com