Saturday, December 10, 2016

Hilangkan Sunburn Muka Dengan Cepat (Berkesan Sepantas 5 Hari)

Paling stress adalah kalau minggu ni kita bercuti-cuti Malaysia kat pantai...

lepas tu minggu depan kena pulak attend wedding!

Argh! Muka dah gelap kusam naik panau sebab sunburn dok mandi laut, macam mana nak vogue the vasss kat wedding tu nanti?

Hehehehe

Familiar tak?

Ni cerita Put. Minggu sebelumnya Put sunburn teruk (muka memang jenis senang sunburn) sebab dok berjemur tengah panas, lepas tu minggu seterusnya ada wedding nak attend. Memang kelam kabut la Put carik cara hilangkan sunburn muka dengan cepat sebab nak flawless punya pasal, MESTI nak cerah semula.

WAJIB.

Dok google punya google, nampak testimoni orang makin cerah dan hilang sunburn guna produk Shaklee.


Apa lagi, Put yang dah lama tak gunakan dua produk ni terus cepat-cepat guna.

Hasilnya?

Dah tak dayang senandung no more!

Macam mana dia bantu hilangkan sunburn?

Dua produk premium ni, ada fungsi masing-masing untuk bantu hilangkan sunburn dengan cepat.

Kolagen powder Shaklee ni, bukan calang-calang kolagen powder tau.

Tak layak langsung nak dibandingkan dengan produk kolagen yang korang jumpa kat kedai jamu tu.

Pertamanya, sumber kolagen Shaklee ni sumber terbaik. Dari sisik ikan merah laut dalam yang sangat tahan lasak.

Keduanya, molekul kolagennya sangat kecil 1000 dalton sahaja. Ni penting sebab lagi kecik, lagi senang diserap badan. Sebab tu kesan nya cepat. Kalau beli kolagen yang tah hape2 tapi saiz molekul besar tu, jangan la berharap akan hilang sunburn dalam masa seminggu pulak ya.

Ketiganya, dia bukan sekadar kolagen. Kolagen powder Shaklee dicampur dengan ekstrak biji benih camellia japonica yang buatkan kulit jadi super lembab, dan juga ditambah dengan vitamin C dan Vitamin B.

Untuk pastikan kolagen ni lagi cepat dan optimum diserap, Shaklee masukkan lactobasillus acidophilus.

So sangat lah berbaloi beli kolagen ni, sebab kesan dia super best.

Super berbaloi best.

Produk yang kedua Put pakai adalah produk untuk sapuan luar.

Dah betulkan dalam, luar pun kena betulkan jugak.

Produk kedua namanya Daily Defense Whitening Essence dari Nutriwhite Shaklee.

Bunyi nya canggih kan?

Fungsinya macam essense atau serum yang kita biasa dengar dari produk lain.

Kelebihan serum - dia lembabkan dari lapisan kulit yang paling dalam, ke luar. Bukan setakat luar je macam moisturiser biasa.

Yang istimewanya serum Nutriwhite ni, dia ada ekstrak strawberi begonia, yang akan cerahkan kulit dan pigmentasi.

Itu yang kalau pakai, cepat hilang sunburn tu.

Tak melekit, cepat menyerap dan tak buatkan muka berpeluh pun antara sebab Put setia dengan serum ni walaupun dah tak sunburn. Best sangat, tak macam serum biasa

Kena try dulu baru tahu.

Kalau pakai dua ni, tak perlu risau dah nak kena beli BB cream ke ape ke nak tepek tebal-tebal sampai muka nampak putih banding dengan leher.

Makan ni je...:)

Kena beli baru terkejut tengok kesannya.

Siapa saya?

Put pengguna Shaklee sejak tahun 2012 lagi. Hampir semua produk Shaklee Put dah cuba, dan sebab tersangat puas hati dengan kesannya...

Put ambil keputusan untuk jual dan kongsi dengan orang lain :)

Bila anda beli Shaklee dari Put, percayalah konsultasi terbaik akan Put berikan hasil dari pengalaman sendiri guna dan makan, kelas nutrisi dari pakar nutrisi Shaklee dan juga pengalaman consult kastemer lain.

Hanya yang terbaik sahaja!

Jika nak beli set mini sunburn muka ni, boleh klik di gambar di bawah dan terus buat pembelian.

 Beli Set Mini Sunburn SEKARANG!


Satu cara lagi, wassap Put untuk pertanyaan dan Put uruskan pembelian anda.

Terima kasih!





2 comments:

  1. Hi cik puan Amirah :) tq keraba berminat ya.

    Sebelum saya boleh beri harga, saya perlu consult sikit kulit cik masalahnya macam mana, supaya blh saya cadangkan produk yang paling sesuai dan bagus.

    Boleh cik whatsapp sayya di 017.602.1189? Atau tinggalkan hp no cik utk saya hubungi. Terima kasih cik :)

    ReplyDelete

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com