Wednesday, November 16, 2016

Cara Menghilangkan Jeragat Dengan Cepat Supaya Tompok Hitam Tak Makin Tebal

Bulan lepas, Put terima satu panggilan dari adik berumur 22 tahun yang cari cara menghilangkan jeragat dengan cepat, sebab katanya dah lama dah orang dok cakap mukanya bertompok macam anjingnya Cruella Deville dalam cerita 101 Dalmation tuh!



Tak tau nak gelak ke ape dengar cerita adik ni, selamba betul...

Katanya, maknya memang ada masalah jeragat. Jadi mungkin keturunan.

"Saya dah try macam-macam kak, tak pernah jadi pun. So nak try Shaklee pulak, semulajadi kan and google macam ramai yang berhasil..."

Ye dik. Akak dah tolong ramai wanita selesaikan masalah jeragat mereka.

Ramai tak yang ada masalah macam adik ni?

Masih muda.
Belum berkahwin (kalau dalam kes adik ni)
Dah laburkan beribu ringgit pada ubat jeragat yang tak berkesan
Bukan tu saja, siap produk tu buatkan jeragat makin tebal je.

Sampai jadi apa tu.... 101 Dalmation?

Sobs.

Kesian akak dengar dik.

Nak hilangkan jeragat dengan cepat, kena faham punca jeragat dulu.

Antara punca jeragat adalah sinaran UV yang memberikan radiasi berlebihan pada kulit, ketahananan kulit yang rendah dan masalah hormon yang tak stabil.

Ya, ni je.

Masa mula-mula Put belajar dulu pun, macam whattt. Ini ke puncanya.

Masalahnya semua pencuci muka dan krim jeragat cuma atasi satu saja punca (iaitu sinaran UV), so tak heran lah kalau jeragat asyik naik dan naik je.

Pun pun, terus cecepat rajin pakai UV protection. Hoho.

Okay, dah faham punca, meh tengok apa produk Shaklee yang boleh bantu rawat jeragat.

Cadangan Produk Hilangkan Jeragat Dengan Cepat Dan Pantas

Put cadangkan dua jenis cara;

Pilihan 1: Produk Vivix, antioksidan paling kuat hasil kajian saintis terkemuka (Highly Recommended)


Kenapa Vivix pilihan pertama?

Sebab kuasa antioksidan Vivix, adalah 97% lebih kuat dari Vitamin E atau Vitamin C. Kita biasa dengar Vitamin E dan Vitamin C yang tinggi antioksidan kan, Vivix lebih lebih lagi.

Ini produk WAJIB buat wanita yang dah cuba bermacam produk TAPI TAK BERKESAN dan hampir putus asa.

Fungsi Vivix untuk jeragat termasuklah;

  • Memperbaiki sel-sel mati dari jadi tompokan jeragat yang hitam
  • Meningkatkan daya tahan kulit supaya tak mudah rosak
  • Menegang dan melicinkan kulit
  • Mencerahkan jeragat
  • Mengatasi punca utama jeragat seperti membetulkan hormon, meningkatkan kolagen kulit dan sebagainya
Jika anda serius nak hilangkan jeragat, anda mesti dapatkan Vivix. Kesannya memang sangat puas hati.

Pilihan 2 : Set Mini Jeragat

Walaupun kesannya tak sehebat Vivix, pengguna Set Mini Jeragat ni tetap berpuas hati sebab jeragat akan pudar secara perlahan, dalam tempoh 4-5 bulan.

Tak berapa cepat, tapi masih berbaloi jika nak dibandingkan dengan produk lain yang makan bertahun-tahun tapi macam buatkan jeragat makin hitam!

Kenapa Set Mini Jeragat ni berkesan?

Sebab gabungan vitamin di dalamnya akan target punca jeragat dari dalam dan luar. 

Hormon stabil, kulit lebih sihat dan kuat dan parut memudar. Of kos jeragat akan dihalau dari muka tu.

Dalam Set Mini Jeragat ni, ada vitamin C, vitamin E dan GLA complex.

Fungsi Set Mini Jeragat adalah;
  • Menstabilkan hormon punca jeragat
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Memudarkan parut jeragat
  • Meningkat kolagen kulit
  • Menjadikan kulit lebih tahan lasak
  • Menegang dan melembapkan kulit
  • Menghalang jeragat baru dari tumbuh
Pertanyaan / Order

Berminat nak cuba set jeragat ni sama ada produk 1 atau 2?

Anda boleh terus beli daripada Shaklee sendiri dan produk akan diposkan terus ke rumah anda. Hanya tekan butang di bawah dan isi kan maklumat penghantaran. Selepas buat bayaran, jangan lupa hubungi Putri untuk nasihat pemakanan.


Saya Mahu Order Vivix
Order Vivix

Order Set Mini Jeragat


Jika anda nak tanya lebih lanjut tentang set ni, boleh whatsapp Put atau tinggalkan soalan di ruang komen. Put akan jawab dengan sebaiknya. :)




0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com