Wednesday, October 12, 2016

Terdesak Nak Hilangkan Parut Jerawat Berkawah Tanpa Krim Penghakis? Baca Ni


Bayangkan kalau ini lah rupa jerawat kat muka kita, dan bayangkan tinggalan dia nanti. 

Euwww kalau Put, mesti akan sangat TERDESAK nak hilangkan parut jerawat yang macam ni, hodoh sangat dah rupenye tu kan...

TAPI AWAS DENGAN PRODUK HILANGKAN PARUT CIKAI

Tau tak korang yang kebanyakan produk hilangkan parut yang ada di pasaraya atau farmasi, sebenarnya hilangkan parut dengan cara mengikis kulit muka?

Ya, kikis.

Dia guna bahan penghakis.

Elok2 kulit muka kawasan lain sihat, bila kita pakai pencuci muka yang menghakis - memang lah parut jerawat nampakkk je macam hilang tapi sebenarnya?

Muka makin nipis
Kulit muka jadi LEBIH sensitip kat pencemaran etc, makin MUDAH nak naik jerawat lagi
Bila berhenti guna produk haaaa, makin LEBAT la jerawat tumbuh.

Lagi menakutkannnnnnnnnn!


Sebaiknya, rawat parut dari dalam.

Apa maksudnya tu?

Maksudnya guna rangkaian nutrisi semulajadi untuk sembuhkan kulit kita dari dalam.

Kesannya, menakjubkan tau.

Parut jerawat hilang tanpa kesan, kulit pulak makin gebu, pinkish dan nampak glowy.

Nak tak?

Meh Put cerita apa yang boleh bantu.

Nutrisi Terbaik Untuk Hilangkan Parut Jerawat

Dalam rangkaian produk Shaklee, ada beberapa vitamin yang sangat berkesan untuk menghilangkan parut jerawat.

Ini dengan anggapan, masalah jerawat dah tak ada ya, tinggal parut-parutnya aje. 

Kalau jerawat masih ada, ada yang perlu ditambah, untuk selesaikan masalah jerawat sekalian.

Produknya adalah

1. Vitamin E Complex

Vitamin E yang kaya antioksidan ni sejak azali dah diketahui membantu memudarkan parut jerawat.

Istimewanya vitamin E Shaklee ini - dilengkapi dengan grape seed extract yang akan mengoptimumkan lagi penyerapan vitamin E.

Parut pun takut, hehehehe

2. Energizing Soy Protein

Sel kulit kita akan diganti setiap 28 hari. Sel kulit diperbuat daripada protein.

Maka penting untuk kita makan protein berkualiti tinggi supaya sel kulit yang baru itu sihat dan mampu "renew" kulit dari berparut kepada "baru".

ESP ni merupakan protein tumbuhan rendah kalori terbaik yang sangat digalakkan untuk makan. Ramai yang dah rasa kesan yang sangat positif tau!

3. Vivix

Vivix pula, akan memperbaiki sel-sel rosak dari peringat DNA. Kenapa penting ni?

DNA yang rosak akan hasilkan sel yang rosak. Sel rosak, daya tahannya akan kurang jadi bayangkan sel yang berdaya tahan rendah. Penat-penat kita betulkan muka berparut tu, tapi oleh sebab daya tahan kulit kita tak tinggi?

Bila naik jerawat seketul je later, parut melampau-lampau.

Amalan Vivix konsisten akan buatkan kulit kita umpama "benteng kebal". Gitu. 

Nah, mudahkan?

Ramai tau yang dah cuba dan berpuas hati dengan cara pemulihan parut dari dalam ni. Dah tak perlu bersusah hati guna produk pengikis lah pemutih la, yang dah tentu-tentu akan burukkan lagi keadaan.

Menariknya,

Siapa yang nakkkk? Hihi

Boleh PM Put untuk pertanyaan lanjut, atau sekiranya kalian perlukan khidmat konsultasi.

Jika nak terus order dari Shaklee dan bayar menggunakan kredit atau debit kad, boleh order dengan tekan link di bawah. Lepas tu, roger-roger Put supaya Put boleh berikan panduan makan yang tip top!





Putri Zulaikha
SID 917819
SMS  / Whatsapp : 017-602 1189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com