Sunday, October 30, 2016

Cara Menghilangkan Jerawat Guna DUA Produk JE

"Kak, saya dah give up nak hilangkan jerawat ni. Redha je saya, entah-entah ni dugaan Allah untuk saya kak..."

Begitu bunyi whatsapp message yang Put dapat satu hari. Dari seorang junior sekolah. Tanya punya tanya, rupanya dia ni dah cuba 1001 macam cara menghilangkan jerawat batu dia.

Jerawat dia bukan main-main tau. Batu bernanah besar merah-merah!

Lebih kurang gini lah jerawatnya. Put tak sampai hati nak publish gambar nya kat sini... huhu

Saya dah makan bermacam produk tau kak. 

"Satu set semua saya beli, tapi macam mula-mula ja elok, lama-lama dia naik lagi teruk!"

Serious junior Put ni, ala-ala dah hilang harapan je Put dengar. Put pun sedih tengok keadaan kulit nya. Umur masih muda. Kulit dah teruk rosak macam ni.

Belum jumpa pasangan hidup lagi pulak tu.

Ya, memang rupa paras bukan ukuran..

Tapi korang tau tak keadaan kulit muka adalah refleksi kesihatan dalaman jugak?

Tengok carta kat bawah ni...


Kalau tengok gambar kat atas tu, kedudukan jerawat adalah "indicator" masalah dalaman.

Apatah lagi kalau jerawat meriah macam bunga api di musim Deepavali. Lagi lah PERLU untuk ambik tau dan betulkan. Dah bukan setakat nak cantik dah ni.

75% perempuan gagal menyelesaikan masalah jerawat sebab HANYA FOKUS pada luaran 

Luaran apa?

Luaran tu cuma sapu krim-krim penghapus jerawat tu.

Yang dok jual RM35 satu tub, pastu label jerawat_hilang_cepat atau pun NOJERAWATS (konon-konon brand dia). 

Kemungkinan besar, krim-krim jerawat yang "claim" jerawat akan hilang dalam masa seminggu ni 
  • dikeluarkan dari kilang yang sama secara pukal, pastu diorang re-branding je
  • merupakan agen penghakis yang buatkan seolah-olah jerawat hilang dengan cepat
  • takde kajian pun! apa yang ada dalam krim ni sebenarnya ni?
Tapi sebab murah dan kita dah terdesak, bantai je la....

Akibatnya?

Akibatnya bukan setakat jerawat tak hilang, tapi makin tumbuh dengan meriahnya!

Jadi, apa nak buat?

Put nak kenalkan pada korang satu produk dari bunga borage yang dihasilkan secara semulajadi yang TERBUKTI boleh bantu hilangkan jerawat.


Produk kecik ni namanya GLA Complex.

Fungsi utama GLA Complex ni adalah betulkan semula hormon kita dari dalam. Hormon yang tak betul adalah salah satu punca jerawat yang PRODUK LUARAN TAK BOLEH ATASI.

Perlu atasi dari dalam.

Apa kesan yang anda boleh expect dari GLA Complex ni?
  • Kawalan minyak muka
  • Kurang pengeluaran jerawat baru
  • Mempercepatkan pengeringan jerawat lama
  • Hormon lebih stabil dan jerawat kurang keluar
  • Muka lembab semulajadi (bukan berminyak)

Nah, bila dalaman dah sihat cergas, baru lah tepek skin-care pun nampak kesan yang lebih laju, kan?

Yang kedua pulak, adalah vitamin C.


Ini bukan sebarang Vitamin C ye kawan-kawan.

Ni vitamin C terbaik di dunia. Put cakap terbaik sebab formula dia pastikan tak ada sikit pun yang terbuang dek air kencing. Semua akan diserap oleh badan. Setiap jam, dia akan lepaskan 100mg vitamin C dalam badan untuk serapan, selama 5 jam.

Lama tu. 

Apa yang anda boleh expect dari Vitamin C ni?
  • Ketahanan kulit dari serangan meningkat, elakkan jerawat bernanah
  • Memudarkan parut jerawat
  • Memulihan kerosakan kulit akibat jerawat
  • Mencerahkan kulit
  • Menegangkan kulit
  • Mengecutkan jerawat (seawal 10 hari dengan cara pemakanan yang Put akan ajarkan nanti)

Dua produk in je dah digunakan oleh ramai wanita di luar sana, dan rata-rata mereka berpuas hati dengan keberkesanannya sampai dah tak nak dah beli produk ntah hape-hape kat luar tu!

Setia pada dua ni ja...

Takkan anda nak tengok je diorang berjaya selesaikan masalah jerawat dan anda nangis sorang-sorang kan?

Masih tak percaya?

Jom lihat testimoni

Nah, nampak tak jerawat merah-mera tinggal cuma parut je, dan dah tak ada tumbuh baru hanya dalam masa 2 bulan? Susah tu nak dapat macam tu......



Ni semua pengakuan ikhlas pengamal Vitamin C terbaik tu tau..



Nah, apa lagi? 

Jangan takut sebab inshaAllah dengan dua produk ni, masalah jerawat anda akan dapat diselesaikan.

Apatah lagi kalau beli dari Put. Put memang takkan tinggal anda terkapai sorang-sorang tak tahu macam mana nak guna barang.

Put akan guide sampai jerawat licin.

Kalau berminat, boleh terus order set jerawat ni dari sini (klik link) --> Set Hilang Jerawat Bajet

Atau sms/ whatsapp Put di 017-6021189.









0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com