Friday, September 16, 2016

Vivix Antioksidan Terbaik Trending Masa Kini


Nah.... yang biasa baca blog Put, mesti dah kenai Vivix ni kan? Ni la antioksidan favourite Put :) 

Why?

Bukan sahaja ramuannya yang dh dikaji kaww2 oleh saintis2 hebat, rasa Vivix ni pun sedap sangat dan sangat mudah nak makan - sekali je sehari untuk kesan yang sangat sangat best! 

Orang cina sangat sukakan minuman kesihatan tau, sebab generally kesedaran orang cina pada nilai kesihatan selalunya lagi tinggi dari kaum lain

Vivix ni contohnya, orang cina berlumba2 sebab manfaatnya sama macam minum 100 gelas red wine. 100 GELAS TAU. Baik ku togok Vivix je lagi murah kot dalam fikiran diorang tu. 

Dalam Vivix ni, salah satu ingredients nya adalah anggur muscadine. Anggur muscadine ni, sebijik harganya rm100 dan memang takde kat Malaysia. Bayangkan je berapa banyak anggur muscadine nak kene ada untuk dapat sebotol Vivix? 

Sebab tu bila amalkan, dalam masa tak habis lagi sebotol dah dapat rasa perubahan positif pada

pesakit diabetes 
pesakit darah tinggi
yang muka kusam gelap
pesakit gout
pesakit jantung
yang sendi2 slalu sakit
yang selalu lemah lemau


Anda pun nak rasa manfaat Vivix ni untuk kesihatan? Jangan lama-lama, klik je pada link kat bawah ni untuk dapat Vivix terus ke muka pintu rumah anda.



Lepas dah beli, roger Put di 017-6021189 ya untuk Put whatsappkan aturan makan dan guide supaya anda beli dan rasa kesan (makan dengan cara yang betul).

TQ!

Putri
017.602.1189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com