Friday, September 16, 2016

Kenapa Nak Susah Susah Jana Side Income?

Malam ni feeling2 melankoli sikit.

Orang tanya kenapa rajin sangat nak jana side income, part time plak tu. Dah ada kerja, dah ada rumah, kereta, apa lagi nak? Cukup kot. Effort sangat nak kaya ke?

Why do business? 

Kenapa nak perlu bangun malam2 uruskan order, tulis blog, belajar pasal produk and improve bagai? 





Because of these people here.

One day, Put akan berhenti kerja dan jadi Work At Home Mum and when the day comes, my business will be so stable, money is not an issue anymore. One day, inshaAllah! 


PS: Ada tak yang impian sama macam Put dan nak cuba berbisnes Shaklee? Jom join Put. Kita berjaya sama-sama.

Putri
Shaklee Biz Leader
017.602.1189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com