Friday, September 16, 2016

Supplemen Untuk Ibu Menyusu Supaya Tak Patah Semangat


Nah segedebuk muka ai.

Hehehehe

Lama tak selfie ngan supplemen untuk ibu menyusu yang ai makan

Terasa macam nak selfie dengan vitamin kegemaran ni plak.... 

For this time, Put pilih tiga set ni yang Put namakan ---› Set Harmoni Mak Menyusu dan Anak2

Ha apasal ek? 

Nampak tak tu eyebag besar tu? Ali dah berapa malam tak berapa lena tidur, Put pun dah demam baik demam baik... kalau ikutkan, mesti susah nak kebah ek demam ni? 

Sbb tu Put telan vitamin pertama dalam set ni --› iaitu Vitamin C. Patah2kan dia supaya bamm!! badan penuh vitamin, imun sistem kuat...Demam pun tak lama, inshaAllah... 

Ali pulak, gelisah malam tapi tamau nenen. Put pun alkisah penatnye sakitnya sendi, malas nak bangun pam so.... 

nenen pun tersumbat dan ya Allah, nangisss sakitnyaaa. 

Put telan lecithin religiously, sebab lecithin bantu kurangkan masalah blocked duct. Doa sangatt jangan laaaa sampai bernanah ke. hape sbb sakit macam over. 

Dua hari telan megadose lecithin, alhamdulillah dah rasa normal. 

Yang ketiga pulak mesti la omega guard ni. 6 bijik sehari untuk kualiti susu yang hebat untuk perkembangan otak Ali. Kak Iman pun Put kasi, supaya demam tak lama dan tak berkahak2. 

Nak cuba? PM Put ya! 


Put
017.602.1189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com