Friday, September 16, 2016

Pilih Tempat COD Yang Selamat

Petronas! 




Selain daripada peminat keras dan tegar kedai MESRA Petronas ni (kalau otw balik kg tu, memang wajib stop kat semua kedai MESRA yang ada, round pun cukup laa haaa gitu punye peminat tegar), Petronas juga saksi pertama kali ber-COD dengan customer Shaklee yang jumpa dari blog. Hehe. 

Blogku putrizulaikha.com yang menjana pendapatan hehe muah muahh

Memang nak tulis blog macam kadang2 malas, kadang2 rajin over. 

Tapi paling tak sangka bila orang SMS - "Sis masih jual Shaklee tak? Saya ambik no Sis dari blogputrizulaikha.com... kalau jual saya nak beli set gout premium satu"

Eh sis suka la orang contact macam ni! 

Pembeli dari blog pun selalunya tak banyak songeh - pernah close 4 botol Vivix terus dari blog ni tawww


Sesuai sangat bisnes Shaklee ni dengan jiwa Sis yang sukakan kejutan (acewah haha)

ps:gambar ihsan google
pss: pertemuan ngan customer blog pertama kat petronas sbb rasa mcm selamat kat tempat terbuka ramai orang camni


Penting untuk yang buat online bisnes pilih tempat COD yang selesa dan SELAMAT.

Tak nak lah pulak plan2 nak hantar barang tapi jadi apa-apa...nauzubillahhh

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com