Thursday, September 22, 2016

"Vivix Berkesan Atau Tidak?" Soalan Hati Orang Yang Dah Makan Sebotol Tapi Tak Rasa Apa-Apa

Nah, ada yang terfikir begini kan? Kenapa Vivix berkesan kat orang tu cepat, tapi kat aku lambat?

"Saya tengok kawan saya makan Vivix seminggu kulitnya nampak flawless, kenapa saya dah habis sebotol macam masih giniiii je?"

Musykil. Vivix tiruan kah? Hehe.

Bukan begitu. Yang sebenarnya, Vivix bekerja dengan cara dan waktu berbeza mengikut keadaan tubuh seseorang.

Apa tu Vivix?

Sebelum tu, meh Put terangkan sikit Vivix ni apa.

Vivix ni, produk paling premium Shaklee setakat ni. Ia adalah supplemen berbentuk cecair yang sangat sedap dimakan, dan paling powerful sebab dia akan memperbaiki tubuh dari peringkat DNA lagi (akar umbi sel).

Boleh baca lebih lanjut tentang Vivix dan kelebihannya di sini. 

Jadi kenapa Vivix berbeza tindakannya mengikut orang?

Setiap orang, tahap "kerosakan" sel nya berbeza.

Ada yang sel-sel nya sedia sihat. Ada yang sakit sedikit. Ada yang tenat.

Analoginya adalah seperti rumah. Bayangkan rumah yang kotor dan rosak. Ala-ala cerita hantu tu. Lampu padam, tingkap pecah, penuh dengan habuk dan debu, perabot tunggang langgang.

Gambar kredit Google


Vivix akan "membersihkan & mencantikkan" rumah tersebut.

Mula-mula, Vivix akan susun perabot. Kemudian sapu keluar sampah sarap dan habuk debu. Seterusnya betulkan apa-apa yang rosak, tingkap dan sebagainya. Finally, cat untuk nampak berseri.

Macam tu juga tindakannya pada badan kita.

Jika si A badannya banyak "sampah sarap", Vivix akan bersihkan dahulu sebelum cantikkan.
Jika si B pula, badannya dah agak OK, kesan Vivix akan nampak lebih cepat.

Jika saya nak kesan yang cepat, apa nak buat?

Put faham sesetengah yang ingin mencuba Vivix adalah yang mempunyai penyakit kronik seperti kanser, diabetes, darah tinggi dan sebagainya DAN mahukan kesan yang cepat kan.

Put sarankan anda cuba mengambil Vivix dalam kuantiti yang banyak.

Cthnya A ambil Vivix dalam kuantiti yang lebih, kesannya akan nampak lebih cepat berbanding sekiranya A ambil kuantiti yang sedikit.

Macam cik di bawah ni.



Beliau amalkan Vivix detox sebanyak setengah botol setiap hari selama 7 hari. Tips nya, minum Vivix bersama air suam.

Dengan izin Allah, selepas 3 jam, penyakit akan keluar.

Toksin badan akan mula keluar, tanda Vivix sedang bekerja. Sabar dan istiqamah, inshaAllah selepas 14 hari, badan akan refresh. Recharged.

Ya, beliau amalkan 7 BOTOL Vivix dalam masa 14 hari untuk kesihatan beliau.

Bukan sahaja cik ni yang amalkan Vivix detox mcam ni, ramai lagi orang lain yang dah buat dan rasa kesan yang menakjubkan.

Sekiranya anda pun ada masalah kesihatan yang dah lama bersarang atau pun penyakit2 kronik, Put syorkan ikhtiar dengan 7 botol Vivix ni.

Macam mana nak dapatkan 7 botol Vivix?

Anda boleh terus klik di gambarajah di bawah untuk memesan 7 botol Vivix anda terus dari Shaklee, dan dihantarkan ke muka pintu rumah anda.



Sekiranya anda perlukan khidmat nasihat lanjut, boleh whatsapp Put di 017-602 1189 untuk bantuan konsultasi dan tempahan.

Kita usaha yang terbaik dengan produk yang terbaik, untuk kesan yang terbaik inshaAllah :)

Selamat mencuba!

Putri
017.602.1189
Shaklee Independent Distributor 917819

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com