Friday, September 16, 2016

Impian Bisnes Putri

Of course la bisnes Shaklee, apa lagi..



To be honest, masa awal2 start bisnes, impian nak banyak duit. Memang dok kira potential income sampai lah satu masa income tak berapa masyuk, rasa macam demotivated pulok kui3

Now....

After dah bisnes for some time, impian Put macam dah bertambah..

1. Masih nak duit banyak. Hehe. Tapi cara Put pandang bonus besar bukan dah takat nak spend utk beli things je, but money allows me to do so much more. Sediakan rumah yang selesa untuk family. Takyah sengkek sangat nak kasi parents. Beli bahan masak yang organik dan sihat. Kasi sedekah. You name it all, i can do it all gitew

2. Nak kenalkan Shaklee dengan RAMAIIIII lagi orang. Baru a few days ago dapat sms dari potential customer carik Shaklee, dia cakap susahnya nak carik penjual Shaklee yang masih aktif..


 I is surprised okay. Ingatkan dah bersepah blog and orang share pasal Shaklee, tapi rupanya ramai je yang either dah give up jual (malas nak menempuh liku2 bisnes dah) or dah jumpa career yg lebih satisfying. Mana2 pun, pointsnya MASIH RAMAI YANG TAK KENAL SHAKLEE.

So impian Put adalah kenalkan produk yang mmg CONFIRM boleh provide better health to a lot more people.

3. Nak bisnes betul2 sampai dapat qualify trip Shaklee. Tengok gambar kawan2 yg dapat ke Orlando tu....jeles tawww

Nak tak join Put berimpian macam2 dengan Shaklee? Jom be part of #teamSSJ. Take action today and find out how you can make a difference.

It starts with YOU.

Putri Zulaikha || 017-6021189
Shaklee Business Leader
Your Business Mentor

#ShakleeSampaiJadi
#TeamSSJ

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com