Friday, September 16, 2016

Sabun Basuh Botol Baby Boleh Guna Basuh Lantai


Kalau sabun basuh botol baby korang boleh guna untuk basuh lantai sekali, apa agak-agak yang bermain di minda?
1. Mati la anak aku... heheheh, or
2. Wah, punya selamat sabun ni. Apa namanya?

Gitu. Sabun ni namanya Basic-H, pencuci serbaguna Shaklee. Sebotol yang sangat pekat boleh guna macam-macam dan tahan sangat lama.

Ada siapa-siapa yang belum pernah try basic-H ni?

Nak cerita, sebelum ni Put guna untuk basuh puting botol si Iman and Ali. Senang sangat tanggal lemak susu tu.

Pastu baru ni nak basuh rumah baru, pun pakai si Basic-H ni. Sental-sental manja je dah bersih.

Orang cakap boleh guna untuk hilangkan karat etc. Nanti Put nak cuba.

Korang nak try? Contact Put untuk order ye. Murah je ni. :)


Putri
017.602.1189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com