Friday, September 16, 2016

Berbisnes Dengan Group Shaklee Malaysia Yang Supportive Adalah Penting. Kenapa?

Dah baca tak kenapa anda perlu pilih Put sebagai mentor? Kalau belum, jemput lah baca entri lepas yang memuji diri sendiri hehehe. Untuk pengetahuan, Put adalah salah satu member Group Shaklee Malaysia yang sangat supportive.

Apa yang specialnya nak tau? Teruskan membaca ya!

Alkisahnya, Put baru uruskan #bonusShaklee yang masuk 14hb lepas. Tolak siap2 ke tabung2 yang berkenaan, savings, zakat dan..asing sikit untuk berjoli (ni wajibbb hewhewhew)

Ada jugak dapat msg dari downlines yang first time dapat bonus Shaklee nih.. tahniah! Best kannnn dapat duit extra tengah2 bulan? 

Upline pun baru share ada kawan tu, bonusnya sampai 5 angka ...fuh tak tercapai dek akal kot ek, tapi inshaAllah semua tu tak mustahil untuk yang MAHU

Sebenarnya, tak susah nak biznes Shaklee ni.

Yang penting, ada NIAT MAHU BERKONGSI, nak kenal dan cintakan produk dan nak bantu orang ramai.

Banyak yang kecundang dalam bisnes bila mula2 dah letakkan tujuan UTAMA untuk dapat banyak duit dengan CEPAT, jadi tak sabar nak bina bisnes, bina reputasi dan bina pengetahuan tentang produk.

Di organisasi Put, kami tak ajar copy paste. Kami..

...tekankan kepentingan KENAL dan CINTA produk, supaya sharing lebih berkesan kat hati prospek...

... ajar teknik memotivasikan diri, dan memotivasikan orang lain untuk jadi lebih hebat dan berubah jadi lebih baik dari semalam..

...kongsikan poster, kongsikan testimoni dan tips2 marketing dari se-simple2 benda sampai laaa yang advance bagi yang nak mula berbisnes. Jangan risau, anda takkan dibiarkan terkontang-kanting sendirian...

... akan bersama anda, every step of the way. Jom sama2 kongsi cahaya dan sinaran kita, jom!...

Siapa yang nak cuba rasa keseronokan berbisnes secara berjemaah dan jadi anak didik di bawah #teamCheetah, naungan organisasi Put? Tak sabo nak coach korang nihh hehe



Nah...gambar coach yang excited nak dapat anak didikan :)


Hanya modal RM68 lifetime saja diperlukan sebelum anda pun boley enjoy bonus pertama dengan Shaklee... Whatsapp 017-6021189!

"Be the change you want to see"

Mentor Bisnes Anda
Putri Zulaikha
ID 917819
017-6021189
putrizulaikha.com

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com