Friday, September 16, 2016

Apa Makna "Shaklee Itu Selamat" Pada Put Sekeluarga

Ni family kecik Put hehe

Kami semua pengguna Shaklee. Ya, si kecik tu pun makan Shaklee jugak, through susu ibunya la... (ha awk ingat Put sumbat dia Vitalea ke hmmm hmmm?

Korang tau tak, salah satu tagline Shaklee adalah "Always Safe", yang merujuk pada keselamatan produk2 untuk digunakan dalam jangka masa berapa lama pun sebab semua produk Shaklee dah dikaji oleh saintis2 terkemuka, buat testing juta-juta punya, bukan takat makmal belakang rumah. 

Thats good, but untuk Put pulak, "Always Safe" bagi Put adalah..

Selamat duit aku beli barang yang berkesan! .. hehehe

Korang tengok family kecik comey Put tu. 

Semua orang pun ada family kan? 

Dan untuk setiap ibu yang bekerja macam Put skrg ni, makin berkembang family, makin banyak la dugaan dan demand especially demand masa dan tenaga.

Jadi bila Put start rasa lemau, balik kerja ngantuk ya ampun, Put pikir.. kang dah ada anak cammano plak wei? Ni dulu2 la zaman remaja punye cite.

So mula la pencarian makanan tambahan supaya tak lesu sangat balik kerja.

Tau tak berapa banyak Put habis, cuba macam2 jenis vitamin kat farmasi la online la?

Banyak cam sebulan gaji punya worth huhu... Semua beli, tapi kesan tarak. Hampehs.

Dalam hati dok pikir..mahal betulll la perjalanan ko nak makan supplemen ni ye kak jah wehh effort sangatttt

Last skali jumpa Shaklee. 

Punya skeptik masa tu dengan supplemen yang x kasi kesan ni (ye lah, kat rumah dah bersepah botol vitamin bermacam brands tsk tsk), siap Put beli cuma trial pack je (dulu Shaklee kasi buat trial pack) untuk jimat.

Cuba Vitalea, B Complex and Vita C. Kakak tu nak promote lelebih ai is like.... aku try je dulu, ko kompem bagus sangat nak suh beli skali banyok? Hehehe

Skeptik tak skeptik.... dalam minggu pertama makan dah mula ada perubahan.

Habis trial pack, terus beli full pack yang obviously lagi berbaloi.

Lepas makan for some time, terus promote how good they are sebabnya nak bgtau ibu2 yang lesu letih, this is it! This is for us! 

Plus..tanak la korang terpaksa lalui jalan berliku banyak RM macam yang Put lalui tu hehe

So..

Put masih kekal dengan Shaklee sebab rasa selamat sangat duit - yang dilaburkan, inshaAllah akan dapat pulangan kesihatan yang ohsem.

Nak cuba? InshaAllah tak menyesal... and, "selamat" untuk wang anda hehehe

Photo: Bawak bebudak ke taman lepas balik kerja. Badan sihat cergas, nak bawak anak main pun tak la malas sangat

Putri
Pengguna Shaklee dan Juga Pengedar,
0176021189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com