Friday, September 16, 2016

Anda Nak Mula Bisnes Shaklee? 5 Sebab Kena Pilih Saya Sebagai Mentor

I have always loved sharing.




Dulu masa sekolah, sebab acah2 pandai sikit addmaths, cikgu pairkan dengan kawan yang perlukan bantuan nak skor addmaths. I enjoyed mentoring.


Masa Uni, bila buat assignment ada kawan mintak tiru tapi of kos ai tak bagi. Ai suruh dia buat dulu pastu sanggup nak sit down dengan dia nak go through and ajar. Suka nak tunjuk one-on-one and saw the light in people's eyes bila finally dia faham apa nak buat.

At work, I've always looked at exploring various ways to improve my way of working supaya lebih efficient, and guess what? Bila nampak orang buat dgn cara yang kurang efisyen, ayat yang akan kluar from me = "eh, ko tau tak ko bleh tekan sini supaya cepat sikit?" Or "eh kalau aku buat ni, aku buat camni weh, laju sket"

So to the core, Put suka berkongsi. SUKA.SANGAT

Rasanya sebab tu bisnes Shaklee ni wlaupun ada masa malas dan down dan slow, I keep coming back sebab basic bisnes ni adalah...

Sharing knowledge...
Sharing experience...
Sharing what works...(and what does not..hehe)
Sharing sharing and sharing.....

Hasil sharing je, now Put dah jadi one of Shaklee Biz Leader alhamdulillahh.

And makin lama buat Shaklee, makin surprise sebab adaaa je prospek yang contact dan cakap

Susahlah nak jumpa orang jual Shaklee yang masih aktif...


Dah kontek 5 orang dah, semorang dh tak buat shaklee



Shaklee ni dah nak mati ek kat malaysia?"

Demand utk produk shaklee ni tak habis2, in fact makin banyak pun iya.

So Put rasa demand to grow my team pun dah makin pressing dah so today, I am inviting you to join my #teamCheetah.

Jika anda;

1. Golongan profesional yang dah ada kerja ofis, tapi masih mencari peluang bisnes untuk tambah income and have something to do after work.

2. Student yang masih di universiti, tapi berpandangan jauh nak ada pendapatan sendiri untuk tampung perbelanjaan, tak payah harapkan ke duit biasiswa je..

3. Surirumah yang inginkan pendapatan, but at the same time nakkan time flexibility utk suami dan anak2.

4. Orang yang dah bosan asyik rasa teragak2 nak kasi sedekah, belanja adik makan, hulur kat mak lebih sikit sebab tau bajet rumah sendiri pun larik..

Benarkan diri anda untuk berjaya jana limitless income dengan Shaklee di bawah panduan Put.

Put tak janjikan bulan bintang jatuh ke riba, tapi Put boleh janji yang dengan sign-up with me you will get

1. A passionate friend and mentor yang akan coach dan ada di sisi anda every step of the way kalau anda decide nak pergi jauh dlam Shaklee

2. Consistent sharing and motivation along the way. Sharing tips marketing tip bisnes tips rohani tips dan lagi tips

3. Akses to one of the most reputable Shaklee group in Msia - iReach. iReach ni group upline Put yang sangat menekankan prinsip automated bisnes so semua tips dri iReach dan dari Put sendiri akan menyorong ke arah "bina bisnes supaya dia jalan sendirik" hehe

Jom?


The world can be a better place with you in #teamCheetah.

Modal permulaan hanya serendah RM 68.90. Contact me today to find out more!

Putri Zulaikha
Shaklee Biz Leader
Your Biz Mentor
017-6021189

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com