Friday, September 16, 2016

Vitamin Untuk Alergi Yang SANGAT Berkesan Sampai Boleh Bela Kucing


Ni testimoni pengguna dari US.

Meh nak translate kan cerita nya dalam BM supaya senang kita nak amik feel nya.

Put translate kisah nombor satu tu dulu yaaa

-----


Kisah pertama - ALLERGY tapi makan Vitamin untuk alergi sampai lekkkk je bela kucing.. camne tu?

Orang yang ada masalah alergi je tau perasaan ade masalah ni.

Kalau sakit perut, kita boleh try find out apa yg buatkan sakit perut (makanan tak elok ke, lambat makan ke..) then cuba la elakkan.

Tapi alergi........ sangatlah di luar kawalan kita dok?

Tambah-tambah macam cik kat cerita ni, punya la banyok alergi dia sampaikan dokter dia sendiri ckap "ai dah malas nak bgtau apa yang you alergik, lagi senang ai bagitau apa yang you tak alergik...lagi pendek listnya)...  stress tak kalo jadi gini? Stress kot.

So dalam crite ni, ditakdirkan cik ni ttbe terjatuh hati plak nak bela kucing....jeng jeng jengggg

Kucing berbulu bulu weiiii alergik weiiii, or so you would think...

Tapi biasalah, cinta itu buta. Cik ni nak jugak kucing!

Then dia teringat dia pernah baca pasal produk Shaklee yg cn help with allergies - alfalfa and nutriferon.

Apa salahnya cuba kan?

So dia pun ambik alfalfa dan nutriferon. Kucing pun dia amik skali laa

Tunggu punya tunggu...aik tak alergik pon?

Magik! Kata beliauuu

So he now has better life. More energy sebab dah tapayah makan ubat2an and paling penting..... boleh hidup dengan kucing

Punya jatuh cinta dengan Shaklee smpai terua buat jadi bisnes lak hehehe

----

Apa moralnya cite pepanjang gini?

Bila Put baca, the first thing that comes to mind is....nasib baik dia ambik the FIRST STEP utk ikhtiar.

Kalau la dia bulat2 percaya apa yg orang bgtau (ie dlm kes ni,dokter dia), maybe takde l dia dpt kucing. Takde la dapat hidup lebih sihat...

Then the second thing yang Put terpikir....nasib baik ko pilih Shaklee, produk yang betul dari awal!

Imagine kalau kita pun x sure nak try apa,pastu bila dah beranikan diri nak try, adeh tersalah pilih produk yang bancuh belakang rumah dlam reban je pastu makan seminggu dua, muka rosaklah perut nipis lah.

Selama2nyala kita maybe trauma dh tobat ingat semua supplements are the same.

Shaklee sangat faham masalah and dilema ni, thats why every year juta2 usd diorang spend (spend tau, bukan takat buat as budget pastu simpan) untuk research, buat klinikal testing kat produk dia, buat improvements etc.

Sebab Shaklee nak orang bila makan shaklee, dpt kesan yang sepatutnya...

Jangan takut nak try Shaklee, okay?

Kalau ada masalah alergi, meh la try Shaklee macam cik ni jugak...


Silap hari bulan boleh jadik Cat-Whisperer... hehe...

Putri Zulaikha || 0176021189
Shaklee Business Leader


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com