Wednesday, February 24, 2016

Rawatan Pesakit Nyanyuk Menggunakan Nutrisi Semulajadi

Sakit nyanyuk bukan sahaja membebankan pesakit, malah turut membebankan ahli keluarga atau penjaga. Ini kerana

  • Pesakit nyanyuk teruk akan kehilangan fungsi fizikal - tak dapat menguruskan diri sendiri dan sentiasa perlukan bantuan hatta untuk ke tandas sekalipun
  • Pesakit nyanyuk akan kehilangan fungsi mental - percakapan mungkin sukar difahami dan diulang -ulang
Disebabkan tiada ubat khas sebagai rawatan pesakit nyanyuk atau Alzheimer ni, ramai yang telah beralih ikhtiar kepada suplemen semulajadi yang membantu membetulkan sistem saraf pesakit nyanyuk agar kesihatan tidak merudum.

Antara suplemen yang telah dicuba ramai adalah Vivix Shaklee.





Bagaimana Vivix Membantu?

Vivix mengandungi resveratrol yang telah dikaji berpotensi membaiki sel saraf, mengurangkan "damage" kepada sel saraf yang menjadi punca berlakunya Alzheimer.




Selain itu, pesakit nyanyuk juga dicadangkan untuk mengambil minyak ikan tulen bagi membaiki fungsi kognitif. Boleh cuba Omega Guard shaklee untuk dapatkan minyak ikan bermutu tinggi.


Testimoni Azheimer

Untuk pertama kali setelah sekian lama, ibu telah membuat sandwich untuk diri sendiri! Bunyi nya macam mudah, tapi ibu dah bertahun lamanya tak mempunyai selera makan. Ibu malah merujuk saya sebagai anaknya beberapa hari lepas! Kami bercadang untuk memberhentikan ubat Aricept yang ibu ambil sepenuhnya.

Ibu telah makan Vivix selama 4 bulan. Minggu lepas, kami tunjukkan album perkahwinan kepada ibu dan Ibu berkata "Itu saya, itu ayah, itu mak".. Saya akan berikan ibu 2 sudu teh pula dan tengok apa kesannya. Kami mula nampak kesan positif dari Vivix :)


Tak ada yang lebih menggembirakan melainkan melihat ibu bapa atau orang tersayang dapat mengenal orang sekitar, dan ceria dengan kesihatan yang lebih baik.

Seperti anak di atas, tentunya amat teruja dengan perkembangan positif emaknya. Dari tak mahu makan, kepada buat sandwich sendiri untuk makan! Anak mana yang tak gembira?

Harga kesihatan sememangnya tak ternilai.

Sekiranya anda mempunyai orang tersayang yang menghidap Alzheimer, usahakan dengan Vivix. Semoga Vivix menjadi asbab kesihatan untuk orang tercinta.

Sebotol Vivix berharga RM475. Nampak macam mahal, tapi apalah RM 475 berbanding kesihatan, ya?

Lagipun, harga Vivix sesuai dengan mutu dan kualiti - bukan macam produk tah apa-apa yang claim boleh buat itu ini, tetapi habuk pun tarak.

Vivix adalah
  • Hasil kajian bertahun-tahun oleh top-notch saintis.. bukan sebulan, dua bulan atau 6 bulan punya kajian
  • Dihasilkan dari anggur muskadin yang punyai kromosom extra berbanding anggur-anggur lain
  • Dilengkapi dengan gabungan polifenol supaya lebih berkesan
  • Satu sudu teh Vivix bersamaan dengan resveratrol dalam 100 gelas wain merah!

Untuk pesanan, whatsapp atau hubungi Put di 0176021189. Promosi Februari 2016 adalah Twinpack Vivix untuk belian terus dengan harga ahli DAN 5% diskaun - jimat sehingga RM200. Berbaloi-baloi inshaAllah..

Putri Zulaikha Amin
Shaklee Independent Distributor 917819
SMS / WA 017-6021189




0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com