Wednesday, February 24, 2016

Betul ke Vivix Boleh Merawat Kanser Serviks?

Dalam entri Put yang lepas, Put ada ceritakan tentang kanser serviks. Boleh rujuk di link lepas --> Bahaya Kanser Serviks dan Tanda-Tanda yang Setiap Wanita Wajib Tahu

Put pun ada ceritakan tentang cadangan suplemen yang boleh membantu, salah satunya adalah Vivix.




Persoalannya, betul ke Vivix boleh merawat kanser serviks?

Jom pendekkan pertanyaan tu kepada ---> Betul ke Vivix Merawat Kanser Serviks?

Kanser tiada penawar.

Penawarnya adalah dengan menghentikan sel kanser tersebut dari membiak terus melalui kemoterapi dan sebagainya.

Jika kanser dah teruk, organ pula akan dibuang untuk pastikan semua sel-sel kanser dah keluar dari badan.

Maksudnya, tiada ubat. Dia either buang sel kanser, atau buang organ.

Jadi bagaimana pulak Vivix dikatakan boleh menyembuhkan kanser?

Sebelum tu, jom tahu bagaimana kanser terjadi.

Put dah ceritakan dalam entri lalu yang kanser terjadi bila ada sel badan yang rosak dan "duplicate" diri sendiri di luar kawalan.

Kemudiannya, sel kanser ni masuk ke dalam saluran darah, dan bergerak ke organ-organ lain pulak - menyebabkan "cancer spread".

Bagaimana Vivix membantu?

Keyword nye, membantu ya.

Membantu menyembuhkan atau membantu memberi kesihatan yang lebih baik kepada pesakit kanser.

Sesiapa yang pernah tengok pesakit kanser buat rawatan kemoterapi mesti bersetuju yang kesihatan lebih baik adalah amat berharga. Bukan mudah tau nak jalani kemoterapi. Kesan sampingan seperti loya, hilang selera makan, rambut gugur dan macam-macam lagi lah boleh buatkan pesakit hilang keinginan untuk hidup.

Salah satu kandungan premium Vivix adalah resveratrol, yang telah ada banyak kajian saintifik membuktikan peranannya dalam membantu mencegah dan merawat kanser.



Beberapa Kajian terhadap keberkesanan Vivix membantu pesakit kanser

Resveratrol membantu membetulkan sel-sel rosak yang menyebabkan kanser.

Sel-sel rosak yang telah dibetulkan ini akan kembali kepada proses semulajadi mereka untuk mati melalui proses apoptosis  dan menyebabkan kanser semakin berkurang dan akhirnya terhapus.

Vivix bukan dadah dan bebas dari sebarang bahan kimia.

Malahan, kajian dari Universiti Missouri pada tahun 2013 menemui bahawa kombinasi resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi mampu membunuh lebih banyak sel kanser berbanding terapi sahaja.

Testimoni Pesakit Kanser

Ramai pesakit kanser yang telah cuba Vivix dan mendapatkan kesan positif. Jom tengok beberapa testimoni!




Apa lagi, jangan tunggu sehingga kanser menjadi lebih teruk baru nak tunggu cuba Vivix.

Jika anda sihat dan bebas kanser pun, Put sangat syorkan anda amalkan Vivix untuk elakkan sel-sel dari rosak dan menjadi kanser.

Hubungi Put untuk order hari ini!

Putri Zulaikha Amin
Shaklee Independent Distributor 917819
SMS / WA 017-6021189

1 comment:

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com