Thursday, June 25, 2015

Semua Orang Dok Kecoh Shaklee Terbaik. Betul Sangat Ke?

Sekiranya anda sampai ke blog ini menggunakan kata kunci “Kenapa Shaklee Terbaik?”, anda mungkin jatuh dalam salah satu golongan di bawah:

Golongan 1:
Golongan yang mahu explore options untuk menambah baik kualiti kesihatan anda – anda mungkin sedang menghadapi masalah kesihatan tertentu, mungkin juga tidak. Anda juga mungkin seseorang yang pernah lihat rakan / ibu / adik makan vitamin Shaklee, dan sebelum anda pun turut sama ambil Shaklee, anda nak pastikan vitamin ni worth the investment. Please keep on reading.

Golongan 2:
Golongan yang tak setuju dengan pengambilan vitamin dan curious sangat tentang apa lah yang bestnya sangat Shaklee ni. Kalau anda golongan ini, pun saya cadangkan untuk baca artikel ni – semoga anda temui apa yang anda cari.

4 Sebab Shaklee Terbaikkk

Disokong oleh kajian-kajian saintifik

Fakta : Shaklee mengeluarkan biaya sebanyak 250 juta USD setahun untuk clinical studies, research and testing kepada produk-produknya sebelum dikeluarkan di pasaran.

Fakta lagi : Ada syarikat suplemen xxx yang mengeluarkan 2 juta USD setahun untuk tujuan yang sama.

250 juta vs 2 juta.

It takes a no brainer to figure out which is better. We are not even talking about the quality of the supplements yet – tapi kalau anda seorang bos yang ingin menggaji pekerja baru, anda lebih cenderung kepada calon yang willing untuk letak 150% effort berbanding candidate yang letakkan 110% effort, kan?

Suplemen yang diperbuat daripada bahan semulajadi, selamat dan bersijil halal

Nak masukkan benda dalam badan secara konsisten, mestilah penting untuk nak tahu bahan tu sintetik dari plastik ke, ada lemak babi ke, etc. Shaklee inshaAllah dapat markah tinggi in this area.

Always Green

Green bukan maksudnya tablet yang berwarna hijau semata, tapi produknya yang:
  • Tiada pewarna
  • Tiada pemanis tiruan
  • Tiada perisa tiruan
  • Tiada lemak trans


Dari bahan yang terpilih dan berkualiti tinggi

Tahu tak untuk setiap bahan yang digunakan untuk membuat kaplet vitamin, 350 ujian dijalankan terhadapnya untuk pastikan bahan tersebut asli dan bukannya pokok begonia yang palsu?


Cukuplah 4 aje sebab setakat ni. Kalau masih ragu-ragu, mungkin anda perlu cuba dulu dan masuk dalam golongan yang cakap “Eh.. best jugak makan supplemen (Shaklee) ni..”

Toodles!

Nama : Putri Zulaikha
Phone / Text Message / Whatsapp : 017-6021189
Facebook Page : Add Sihat on Saudagar Untamu dan private PM





0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com