Wednesday, May 21, 2014

Kuatkan Benteng Imun Badan bersama Nutriferon Shaklee

Dalam entri yang lepas, saya ada kongsikan tentang manfaat Nutriferon Shaklee. Untuk baca kelebihan Nutriferon Shaklee, boleh KLIK sini.

Saya setakat ni alhamdulillah dah makan beberapa stick nutriferon. Untuk orang yang sedang mengalami simptom simptom influenza, demam dan flu, dicadangkan untuk ambil 1 sachet Nutriferon Shaklee setiap hari sehingga sembuh, untuk boost immune system.

Macam saya yang setakat nak maintain sistem imun ni, ambil satu sachet sehari dah cukup. :)

Siapa yang perlukan nutriferon ni ya?

  • Individu yang ingin mengukuhkan sistem imun
  • Individu yang mendapati pengambilan vitamin C tak memberi kesan untuk melawan penyakit
  • Individu yang sering demam berpanjangan atau pun apabila demam, lambat kebah
  • Ibu menyusu badan yang mendapati anaknya kerap demam yang berpanjangan.
Untuk point yang terakhir tu, beruntunglah Iman Nasuha..hehe

"Susu Ibu akan mengalirkan nutrien-nutrien kepada badan bayi apabila bayi disusukan - Ibu digalakkan makan makanan yang berkhasiat, kurangkan makan makanan segera dan mengambil suplemen yang bersesuaian untuk membantu penghasilan susu yang sihat. Suplemen Shaklee adalah sangat disyorkan kerana sifatnya yang SEMULAJADI, BERKESAN dan SELAMAT"
Untuk ibu bekerja, bayi perlu diberikan susu menggunakan botol susu sewaktu ibu bekerja. Jangan
terperangkap sehingga memberikan susu formula sewaktu ibu bekerja! Pam susu
 badan dan simpan dengan cara yang betul supaya bayi dapat menikmati nutrien-nutrien
dari susu ibu secara langsung, walau tanpa ibu di sisi..

Menariknya lagi. Nutriferon Shaklee ni merupakan rumusan berpaten eksklusif - ia hanya boleh didapati dari Shaklee dan tidak terdapat di kedai-kedai biasa di Giant tu tau...Rumusan yang eksklusif hanya dari Shaklee ni telah melepasi set-set ujian saintifik yang amat ketat dari segi keselamatan, ketulenan dan prestasi.

Nutriferon Shaklee dilengkapi dengan ekstrak 4 tumbuhan yang terbukti membantu merangsang pengeluaran semulajadi interferon dalam tubuh badan:


Biji labu berperanan merangsang pengeluaran interferon semulajadi dalam badan & menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser


Biji Plantago Asiatica, mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun


Honeysuckle Jepun menentang pencerobohan virus dan kuman terhadap badan


Bunga safflower, menghasil dan memperkuat keupayaan makrofaj memusnahkan virus dan kuman


Gabungan 4 ekstrak tumbuhan hebat ini lah yang memberikan anda Nutriferon Shaklee dalam paket kecil itu!

Jangan teragak-agak untuk memperkuat sistem imun badan, kerana apalah sangat harga suplemen ini jika nak dibandingkan dengan kos yang mungkin perlu anda tanggung jikalau jatuh sakit yang berpanjangan!

Untuk pertanyaan, hubungi saya di maklumat di bawah.

Putri Zulaikha

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 917819 ]
♥ Contact No: 0176021189
♥ Emel: saudagaruntamu@gmail.com
♥ Facebook PM : http://on.fb.me/1iyXIn6




0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com