Thursday, April 10, 2014

Faedah Vitamin B Complex

Saya pernah kongsikan faedah vitamin B Complex suatu masa dulu. Klik SINI untuk baca secara detail tentang kebaikan dan faedah vitamin B complex ni, yang juga dikenali dengan nama “The Happy Vitamin”!

Hari ni saya nak kongsikan 3 faedah vitamin B Complex yang telah saya rasai sendiri sejak mula mengambilnya secara konsisten..secara konsisten ya, bukan sekejap on sekejap off..hehe..


1. Kurang rasa penat selepas balik kerja…sebelum ambil vitamin ni, saya selalu rasa mengantuk ketika memandu pulang. Selepas ambil, alhamdulillah boleh memandu dengan tenang dan yang penting, selamat! Saya dah kongsikan jugak kisah kepenatan melampau saya ni – boleh klik SINI untuk baca..


2. Sewaktu dalam pantang anak pertama, alhamdulillah mood saya stabil dan most of the time (ye lah, tipu kalau nak cakap ALL the time hehe) saya ceria dan gembira. Adalah jugak rasa stress waktu baby malam-malam menangis sakit perut, tapi tak ada sampai rasa nak meroyan pukul baby. Saya attributekan perasaan saya tu kepada support system yang bagus (ada suami dan family yang bantu) dan juga vitamin B Complex yang telah dikaji membantu mengurangkan tekanan emosi dan mengawal stress.


3. Kurang gugur rambut
– tahukah anda gabungan Vitamin B complex + Zinc Complex Shaklee membantu mengurangkan masalah rambut gugur? Kedua-dua vitamin ini juga terdapat dalam Set Berpantang / Bersalin Shaklee, untuk bantu cegah keguguran rambut yang biasa dihadapi oleh ibu-ibu selepas melahirkan. 

Mahu cuba vitamin B complex juga untuk rasai kebaikannya? Harga sebotol B Complex Shaklee dijual pada retail price RM 53 untuk 120 biji – maksudnya setiap hari, sebiji Happy Vitamin ni cuma berharga RM0.45! Dan sudah tentu boleh didapati dengan harga jauh lebih murah sekiranya anda register sebagai ahli Shaklee.

Ask me how to get your fix of B Complex today, and ask me how you can get it cheaper.

Nama : Putri Zulaikha
Phone / Text Message / Whatsapp : 017-6021189
Facebook Page : Add Sihat on Saudagar Untamu dan private PM


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com