Thursday, January 16, 2014

Testimoni Set Berpantang Shaklee


Alhamdulillahh, ramai jugak yang bertanya tentang set pantang Shaklee..Gembira bila ditanya sebab (1) ada possibility untuk dapat customer dan dapatkan duit sampingan dan (2) ini tandanya ramai ibu-ibu di luar sana yang telah sedar akan kepentingan mengambil suplemen semulajadi untuk berikan yang terbaik buat baby.

Untuk yang baru mengenali Shaklee atau masih tengah buat research untuk suplemen berpantang & ter’mendarat’ dekat blog Putri ni, Putri nak kongsikan tentang vitamin pantang Shaklee.

Basically set pantang ataupun set bersalin Shaklee ni ada 4 vitamin asas iaitu Vitalea, B Complex, Vitamin C dan Zinc complex..4 vitamin ni penting untuk membantu memulihkan kesihatan ibu luar dan dalam, termasuklah mempercepatkan penyembuhan luka jahitan melalui pengambilan zinc complex tu...


Saudagar Untamu turut menawarkan kombinasi-kombinasi set pantang yang turut mengandungi vitamin tambahan (on top of the 4 basic vitamins) sesuai dengan keadaan ibu – contohnya sekiranya ibu menghadapi masalah sembelit, atau ingin menguruskan badan dengan cepat selepas melahirkan, dan sebagainnya. Boleh hubungi saya untuk konsultasi dan mendapatkan cadangan set yang sesuai untuk ibu.

Ibu juga boleh rujuk link di bawah untuk dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai set bersalin yang ada..

Klik SINI untuk baca pilihan set berpantang dan set bersalin Shaklee

Klik SINI untuk ketahui perbezaan set berpantang Shaklee dengan jamu

Klik SINI untuk ketahui harga set bersalin Shaklee dan ketahui cara untuk dapatkan khidmat istimewa - khas untuk customer saya!


Hari ini, saya nak kongsikan beberapa testimonial set berpantang Shaklee dari pelanggan yang dah menggunakan set ni dan berpuas hati dengan hasilnya..


Ibu di atas telah mengambil set pantang Shaklee selepas bersalin secara Caesarian, menandakan set pantang ni sesuai diambil baik ibu bersalin normal atau caesar! Tak seperti sesetengah jamu / set pantang jenama lain yang tak sesuai diambil kalau berslain caesarian....rugi lah kan? Mana kita nak tahu kita akan bersalin dengan cara macam mana...

Ibu di atas turut menambahkan vitamin Ostematrix dalam set pantangnya, sebab ada masalah sembelit..Ostematrix ni berfungsi untuk melembutkan najis dan mengelakkan sembelit...Tak dapat bayangkan kalau sembelit dan takut nak “membuang” sebab luka jahitan masih belum sembuh...
Kalau ikut ibu ni, beliau sentiasa bertenaga jugak dengan set Pantang Shaklee...tak lesu walaupun terpaksa berjaga malam nak menjaga bayi...Ini yang penting...hehe...

Jom tengok testimoni selanjutnya:

Ibu di atas ni pun dah sahkan yang lepas ambil set pantang Shaklee, badan kekal bertenaga dan jahitan cepat baik kalau nak dibandingkan dengan kelahiran sebelum ni...



Ni lagi satu testimonial dari  ibu yang telah melahirkan lebih dari sekali dan decide nak guna Shaklee sepanjang tempoh kehamilannya – antara kesan? Rasa segar bertenaga, luka caesar yang lama dah tak sakit lagi waktu batuk, dan plus point – susu jadi lebih banyak! Nak tahu macam mana? Hubungi saya untuk pertanyaan...


Putri Zulaikha Amin
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 917819 ]
♥ Contact No | WhatsApp :017 6021189
♥ Emel : saudagaruntamu@gmail.com
♥ Laman web: saudagaruntamu.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Copyright © putrizulaikha.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com